kalliokukassa

NOUSU-voimavaravalmennus

Onko aika päästää irti vanhasta ja tehdä tilaa uudelle?

NOUSU-työpajojen sarja tarjoaa mahdollisuuden käynnistää uudistumisprosessi, jossa oman todellisuuden tietoinen luominen alkaa tapahtua kuin itsestään. Tutkimme ja harjoittelemme yhdessä, kuinka kehomielemme voi toimia instrumenttina elämänvoiman ilmentymiselle, ja kuinka voimme tietoisesti hyödyntää tätä kokemusta oman elämämme muovaamisessa.

Valmennuksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia ja piilevää potentiaalia haastavien elämäntilanteiden ratkaisemiseksi. Työpajoissa yhdistellään erityisellä tavalla menetelmiä coachauksesta, NLP:stä, mindfulnessista, joogasta, positiivisesta psykologiasta ja psykofyysisestä hengitysterapiasta. Yksittäisen kerran ohjelmassa on aina sekä kehollista harjoitusta, että pohdintaa, keskustelua ja kirjoittamista. Saat paljon käytännön keinoja ja työkaluja, jotka kantavat pitkälle arkeen ja erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin, esimerkiksi

  • opit rentoutumaan ja palautumaan stressaavista tilanteista
  • tulet tietoisemmaksi tunteistasi ja reagointitavoistasi, ja opit itsesäätelyn taitoja
  • opit tunnistamaan tarpeitasi ja säätelemään toimintaasi tarkoituksenmukaisempaan suuntaan – olipa kyse fyysisistä, henkisistä, ympäristöön tai vuorovaikutukseen liittyvistä tekijöistä
  • kehität herkkyyttä kuunnella intuitiosi ääntä.

Työpajat toteutetaan n. 3kk kestävänä matkana, johon kuuluu 5 x 3h pienryhmätapaamista (4-6 hlöä) sekä yksi henkilökohtainen tapaaminen (n. 2h) välitehtävineen/ -sparrailuineen sähköpostitse. Työpajojen sisältö muodostuu sekä tavoitteellisista toiminnallisista harjoituksista omaa tilannetta ja tulevaisuutta pohtien, että kehollisista harjoituksista, joissa joogan ja tietoisen läsnäolon menetelmiä hyödynnetään hiljentymiseen ja rentoutumiseen. Näin herkistytään kuulemaan omaa sisäistä ääntä, sekä kasvatetaan vahvuutta, tasapainoa ja itseluottamusta. Jokaisen tapaamisen välissä tulee kotona tehtävää prosessin ylläpitämiseksi tapaamisaikojen välillä.

Pienryhmässä harjoitukset tehdään itsenäisesti, mutta ryhmä voi parhaimmillaan tarjota myös vertaistukea omaan tilanteeseen. Lisäksi pienryhmässä valmentaja voi huomioida jokaisen yksilönä paremmin kuin isossa ryhmässä. Jokainen voi jakaa itsestään juuri sen verran kuin haluaa – mitään ryhmäpaineita ei siis ole.

Suosittelen näitä työpajoja erityisesti uupumusta kokeville, masentuneille tai elämän taitekohdassa oleville ihmisille. Myös itseään ruoskimaan tottuneet tehosuorittajat voivat saada uudenlaisen näkökulman asioiden tekemiseen. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, ja olet päättänyt ottaa tilanteen haltuusi, tämä matka voi olla uuden alku!

Ryhmätapaamisten ajankohdat:
Ryhmätapaamiset järjestetään n. 2 viikon välein ennalta ilmoitettavan aikataulun mukaisesti. Henkilökohtaisten tapaamisten ajat ja paikat sovimme kunkin osallistujan kanssa erikseen.

Hinta:
450€ – sisältää 5 x 3h pienryhmätapaamista välitehtävineen + 1 x 2h henkilökohtaisen tapaamisen. Ryhmätapaamisten lomassa tarjolla on teetä, hedelmiä ja pikkupurtavaa. Maksun voi suorittaa erissä.

Ilmoittautuminen:
Valmennukseen otetaan 4-6 osallistujaa alkuhaastattelun perusteella. Jututan kaikkia kiinnostuneita puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen – näin saat paremman käsityksen valmennuksesta ja voin varmistaa sen sopivuuden tilanteeseesi. Valmennus järjestetään, kun sopiva määrä osallistujia on koossa. Ilmoittaudu seuraavan valmennuksen odotuslistalle: essi(at)elamaonjoogaa.fi 

***

Palautetta aiemmista työpajoista:

”Voimaannuttavat joogaharjoitukset, rauhoittavat meditatiiviset rauhoittumishetket ja haastavat ja oivaltavat valmennusharjoitukset antoivat sekä kokonaisvaltaista tukea ja apua uupumuksesta elpyvälle itsetunnolle, että työkaluja lähteä tavoittelemaan unelmia ja hyvää elämää.”

”Mielikuvaharjoitukset avasivat silmät sille, miten vahva ihmisen mieli on kun sen valjastaa johonkin tarkoitukseen. Tiettyjen harjoitusten jälkeen oli aivan epätodellinen ja hieno olo.”

”Essi on läsnäoleva ja tarkkanäköinen valmentaja. Hän kuuntelee ja arvostaa ihmisiä, ja pohtii kovasti, mikä lähestymistapa milloinkin on paras. Eri menetelmiä käytettiin monipuolisesti ja harjoitukset veivät välillä ihan kirjaimellisesti toisiin sfääreihin. Huippua olisi, jos tällainen valmentaja olisi mukana jokaisessa päivässä antamassa vinkkejä ja muistuttamassa olennaisista asioista.”

”Tämä nainen sai minut unelmoimaan elämästä ja tehtävästä, jotka ovat omannäköiseni, jotka sopivat minulle ja saavat minut voimaan hyvin. Tehtäväkseni jää pistää toimeen.”