img_1190

Hengittävä liike 8.10. – 3.12.2018

Aika: 
Maanantaisin 8.10. – 3.12. klo 10:00 – 11:30 (ei tuntia 5.11.)
Paikka: Tuomaankirkko, Pihlajatie 16 (Meilahti)
Hinta: 80€/ kurssi (8x)

Tällä kurssilla tutkiskelemme tietoisen hengityksen, liikkeen ja hiljentymisen vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Herättelemme oivalluksia vaivattomaan olemiseen, liikkumiseen ja palautumiseen kehollisten ja mentaalisten harjoitusten kautta. Sovellamme harjoitteita joogasta, psykofyysisestä hengitysterapiasta sekä erilaisista somaattisista harjoituksista. Tunnit sopivat erinomaisesti mm. lievittämään stressioireita ja helpottamaan hengitysvaikeuksissa. 

Aktivoimme, avaamme  ja rentoutamme kehoa, haemme liikkeeseen sisäistä ja ulkoista tukea ja tasapainoa, havainnoimme suhdettamme kehoon, mieleen, ympäristöön ja muihin ihmisiin. Etsimme yhdessä, mutta itsenäisesti tietä oman luonnollisen hengityksen ja kevyen olemisen – tyytyväisyyden – äärelle.

Teemme harjoituksia makuulla, istuen, seisten ja liikkuen tilassa. Harjoituksessa voi  joskus tulla lämmin, mutta emme varsinaisesti pyri nostattamaan hikeä pintaan. Lattialla maatessa saattaa olla viileää, joten tarvitset joustavien vaatteiden lisäksi yllesi jotakin lämmintä sekä villasukat. Halutessasi voit ottaa oman viltin ja/tai pienen tyynyn. Jos sinulla on oma jooga-alusta, otathan myös sen mukaan.

Kurssille otetaan max 8 henkilöä ja se toteutuu, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN (3.10. mennessä):
essi(at)elamaonjoogaa.fi

Lämpimästi tervetuloa!