IMG_0300

Yksityisohjaus ja valmennus

Ryhmien lisäksi tarjoan keskustelevaa valmennusta (coaching) sekä yksityisohjausta joogaan, hengittämiseen ja rentoutumiseen . Erilaisia menetelmiä yhdistellen voi joskus löytyä paras lähestymistapa omaan elämäntilanteeseen.

Yksityisellä joogatunnilla voimme esimerkiksi tarkistaa ja tuunata omaa harjoitusohjelmaasi, tai syventyä johonkin tiettyyn teemaan. Jos kuitenkaan et ole aiemmin harjoittanut joogaa, suosittelen muutaman kerran tapaamissarjaa, jossa rakennamme sinulle itsellesi sopivan kotiharjoituksen ja opettelemme ottamaan tämän uuden tavan turvallisesti elämääsi. Mukaasi saat tällöin myös kirjallisen ja kuvitetun harjoitusrungon. Yksityisohjaus on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos tilanteesi tai terveydentilasi vaatii jotakin erityistä huomiota.

Keskusteleva valmennus eli coachaus on menetelmä, jonka avulla edetään tavoitehakuisesti kohti tietyn ongelman tai tilanteen ratkaisua, kasvatetaan omaa ymmärrystä tilanteesta, tai tavoitellaan systemaattisesti haluttua elämänmuutosta. Alkutapaamisessa kartoitamme ensin nykytilanteen ja asetamme selkeän tavoitteen valmennukselle, sekä sovimme valmennuksen pituudesta alustavasti. Tätä seuraavilla kerroilla seuraamme muutoksen aikaansaamista ja teemme tarvittavia korjausliikkeitä. Voit itse päättää valmennuksen päättymisestä milloin vain, kun koet olevasi siihen valmis.

Sekä valmennus, että jooga auttavat kasvattamaan itsetuntemusta, ja menetelminä tukevat hyvin toisiaan. Valmennuksessa käytetään ensisijaisesti ajattelua ja tietoista pohdiskelua, kun taas joogassa antaudutaan enemmän intuition, sisäisen tunteen, viesteille. Tämä kyky kehittää edelleen omaa päätöksentekoa suuntaan, jossa valinnat todennäköisemmin palvelevat paremmin omaa hyvinvointia.

Yksityisohjauksen hintaesimerkkejä (sis. alv 24%):

Yksittäinen ohjauskerta (90 min) – 70€
Joogaharjoittelun käynnistys + oma ohjelma, yht. 3 tapaamista, à 1,5h – 200€

Valmennuksen aloitustapaaminen (90 min) – 70€
Seuraavat tapaamiset (60-90 min tarpeesta riippuen):
2 tapaamista yht. 135€
3 tapaamista yht. 200€
4 tapaamista yht. 260€

Nämä hinnat ovat voimassa Helsingin seudulla. Tarvittaessa voimme sopia tapaamisesta myös kauemmas, jolloin hintoihin lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millainen kokonaisuus juuri sinun tapauksessasi olisi toimiva ja voin tehdä räätälöidyn tarjouksen siltä pohjalta.

essi(at)elamaonjoogaa.fi | p. 045 662 0005