img_3216

Joogaa hypermobiileille 15.1. – 19.3.2018

AIKA JA PAIKKA:
Maanantaisin 15.1. -19.3. klo 12:00 – 13:15
Tuomaankirkko, Pihlajatie 16 (Meilahti); sisäänkäynti puuovista kellotornin takana.

Tällä kurssilla teemme erityisesti EDS- ja HMS-ihmisiä huomioivia harjoituksia rauhallisessa tahdissa, yksilöllisiä tarpeita huomioiden.

Tunneilla keskitymme syventämään omaa kehotietoisuuttamme, hellittämään jännityksiä ja vahvistamaan lempeästi mm. keskivartalon syviä tukilihaksia. Sovellamme periaatteita joogasta, psykofyysisestä hengitysterapiasta sekä erilaisista keho-mieli-menetelmistä, tutkiskellen erityisesti hengityksen ja mielikuvien voimallisia vaikutuksia olemiseemme ja liikkumiseemme.

Pieni ryhmäkoko mahdollistaa henkilökohtaisen avustamisen ja tarjoaa myös vertaistukea edistävän ilmapiirin. Ohjaajana toimii joogaopettaja (RYT500), hengitysohjaaja ja fysioterapiaopiskelija Essi Nousu.

Teemme harjoituksia makuulla, istuen, seisten ja liikkuen tilassa. Lattialla maatessa saattaa olla viileää, joten tarvitset joustavien vaatteiden lisäksi yllesi jotakin lämmintä sekä villasukat. Halutessasi voit ottaa oman viltin ja/tai pienen tyynyn. Jos sinulla on oma, paksumpi jooga-alusta, otathan myös sen mukaan. Ohjaajalla on jonkin verran 4mm laina-alustoja mukana. Myös vilttejä, vöitä ja palikoita on saatavilla paikan päällä.

Kurssille otetaan max 8 henkilöä ja se toteutuu, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa.

HINTA:
15€/ kerta
100€/ koko kurssi (10 kertaa)

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:
essi(at)elamaonjoogaa.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!