img_3216

Joogaa hypermobiileille 19.8. – 7.10.

Aika: 
Maanantaisin 19.8. – 7.10. klo 12:00 – 13:15
Paikka: Tuomaankirkko, Pihlajatie 16 (Meilahti)
Hinta: 96€/ koko kurssi (8x), 15€/ yksittäinen kerta

Tällä kurssilla teemme yliliikkuvia (erityisesti EDS/HSD) kehoja huomioivia harjoituksia rauhallisessa tahdissa, yksilöllisiä tarpeita huomioiden.

Tunneilla keskitymme syventämään omaa kehotietoisuuttamme, kehittämään liikehallintaa, hellittämään jännityksiä ja vahvistamaan lempeästi mm. keskivartalon syviä tukilihaksia. Sovellamme periaatteita joogasta, pilateksesta, psykofyysisestä hengitysterapiasta sekä erilaisista somaattisista harjoitusmenetelmistä sensomotorista oppimista hyödyntäen. Tutkiskelemme erityisesti hengityksen ja mielikuvien voimallisia vaikutuksia olemiseemme ja liikkumiseemme.

Pieni ryhmäkoko (max. 8 hlöä) mahdollistaa henkilökohtaisen avustamisen ja tarjoaa myös vertaistukea edistävän ilmapiirin. Ohjaajana toimii joogaopettaja (RYT500), hengitysohjaaja ja fysioterapiaopiskelija Essi Nousu.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE 12.8. MENNESSÄ: essi(at)elamaonjoogaa.fi
Kurssille otetaan max 8 hlöä ja se toteutuu, kun mukaan saadaan min 5 osallistujaa.

Käytännön asioita:

  • Otathan mukaan oman pitkän alustan ja viltin. Ohjaajalta saat laina-alustan, mikäli ilmoitat tarpeesta etukäteen.
  • Teemme harjoituksia paljon lattiatasossa, joten on suositeltavaa pukea ylle joustavat, lämpöiset vaatteet ja villasukat.
  • Tilaan pääsee myös pyörätuolilla, mutta läheiset WC-tilat eivät ole esteettömiä.
  • Ohjaaja ottaa yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ennakkotietojen osalta. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää!

Lämpimästi tervetuloa!